17 de gener de 2009

2009, tornem amb l'any! :)

Reprenem la periodicitat del blog després d'una parada semi-obligada. Des del setembre passat i fins ara he estat bastant ocupada fent un esprint final per acabar la carrera i poder tenir un paper que digui que se'm considera llicenciada en Física. Encara haig de saber la nota de la gran i estupenda Física de Fluids i entregar un parell d'informes però podríem dir que el gros de la carrera ja està fet! :pQuè voldrà dir això?? Doncs no ho sé ben bé perquè aquest útlim any he vist que ara senzillament estava preparada per poder començar a estudiar alguna cosa i poder dedicar-me a treballar en alguna branca d'aquesta ciència. Però estic cansada. El meu cap em demana repòs de formulismes matemàtics durant un temps. I això serà l'excusa perfecte per poder tenir més temps per fer el que m'agrada. Continuar expicant-vos coses que crec que són interessants per tothom i a les que la ciència ha donat una explicació. Així, a poc a poquet anem col·locant granets de sorra en la socialització del coneixement científic, que no està gens malament, no?

En definitiva que estic extremadament contenta de tornar-m'hi a posar, que les ganes són moltes i que perquè no es donin aquests abandons als que us he malacostumat he decidit que hi haurà una publicació periòdica. Cada 15 dies més o menys, tindrem nova aportació com a mínim. Si alguna setmana m'inspiro doncs tot això que guanyarem.

ARRANQUEM MOTORS!!! :D

7 comentaris:

Juan ha dit...

Béee, Angelota, així m'agrada, que t'hi posis com és el teu deure... jejeje. I enhorabona per acabar "el carrerón"... jo intento fer el mateix.

En veiem d'aquí a poc. Una abraçada!! Niten.

talut ha dit...

I nosaltres de que tornis. Els temes que tractes sempre son interessants/entretinguts.


una abraçada. ;)
espurnes

Aifan ha dit...

Celebro que t'hi tornis a posar i ànims!!

Natxo ha dit...

sempre és una una satisfacció poder trobar-se amb aquests posts.

espero que en breu podrem fer la gran celebració del teu "paperet"...

gràcies per apropar-nos al Ciència.

amay ha dit...

endavant angie!

Anònim ha dit...

vuitton handbags
louis vuitton
hermes
hermes kelly bag
hermes bags

自拍影片花王自拍 ha dit...

色hilive
美女情人視訊網
美女圖3d
學生集體性派對
網路主播影音視訊秀
視訊正妹美眉
線上博彩遊戲
亂倫a漫
性感影片